Fundraising/Translation/Thank you page/mk

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you page and the translation is 100% complete.

Ви благодариме на поддршката!

Не заборавајте да го вклучите и бројот на уплатата (кој служи како дознака) кога го поднесувате барањето за пренос на средства до вашата банка. Имајте на ум дека во извештајот, примачот на оваа уплата ќе ви се води како „Global Collect“ (нашиот овластен обработувач на уплати).

Кога ќе легнат средствата, ќе ви испратиме сметкопотврда по е-пошта.

Кај уплатите во Bitcoin, на сметкопотврдите може да им треба 3–7 работни дена.

Ако имате било какви прашања или би сакале да го проверите статусот на вашата уплата, пишете ни на donate@wikimedia.org.

Разгласете

Замолете ги вашите пријатели и тие да дадат доброволен прилог:

  • Штотуку дадов доброволен прилог за Википедија!
  • Штотуку дадов доброволен прилог за Википедија. Да ѝ помогнеме и понатаму да биде бесплатна и слободна!

Повеќе…

Удвојте го прилогот

Дознајте дали вашиот работодавач има програм за истомерно дарување.

Кажете ни нешто повеќе

Би сакале да дознаеме од кои побуди дадовте прилог. Одговорете на неколку прашања за да ни помогнете со прибирањето на средства.

Википедија е проект на Фондацијата Викимедија. Имате прашања или забелешки? Пишете ни на: donate@wikimedia.org

Дознајте повеќе за месните ограноци и нивните проекти.