Fundraising/Translation/Problems donating/nb

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Problems donating and the translation is 95% complete.
Outdated translations are marked like this.

Er denne siden sikker?

Wikimedia Foundation doneringsnettsiden er veldig sikker og bruker [$VerisignURL Verisign Trusted]. Etter at du klikker på et banner eller en lenke til denne siden, blir du tatt med til en sikker HTTPS-side, og all informasjon som går gjennom denne siden er kryptert og håndtert med den høyeste standard som er for beskyttelse av data.

Min foretrukkede betalingsmåte tilbys ennå ikke av Wikimedia Foundation.

Vi beklager at vi ikke kan tilby din foretrukne betalingsmåte. I fremtidige innsamlingsaksjoner håper vi at vi kan tilby flere betalingsmåter for flere typer valuta. Se den fullstendinge listen over mulige måter å donere på her.

Hvorfor ble min betalingskortdonasjon avvist?

Hvis du ikke klarte å donere, vennligst sjekk bankkortet/kredittkortet ditt om det oppsto problemer.

  • Kortet ditt må kunne brukes internasjonalt. Kort som kun kan brukes innlands vil ikke bli akkseptert. Ring banken din og få dem til å åpne kortet for internasjonalt bruk.
  • Kredittkort fra USA, Storbritannia og Canada vil kun bli akseptert i det landet de kommer fra.
  • Ikke alle virtuelle bankkort/kredittkortet er aksepterte ennå. Slike kort brukes ofte for kjøp på internett for å beskytte ens faktiske bankkort/kredittkortet. Vær oppmerksom på at donasjonsprosessen er støttet av profesjonelle organisasjoner, så din informasjon er trygg hos oss. Så hvis ditt virtuelle bankkort ikke fungerer, prøv å bruke et mer tradisjonelt bankkort eller kredittkort.
  • Hvis du bruker et bankkort, vær oppmerksom på at sikkerhetskoden (CVV) er valgfri. Hvis kortet ditt ikke har en, ikke fyll ut feltet.
  • Det kan være at banken din ikke lot transaksjonen gå gjennom. Dette er sannsynlig hvis det er første gang du donerer til Wikimedia. Vennligst ring banken din og spør om de blokkerte transaksjonen, og be dem om å la den gå gjennom. Da vil også fremtidige donasjoner ikke bli blokkert. Hvis banken din eller kredittkortselskapet ditt ikke finner et problem, kontakt oss på problemsdonating@wikimedia.org. For sikkerhetsskyld, ikke send kortnummeret ditt i e-posten.

Hvorfor ble min PayPal-donasjon avvist?

Hvis din Pay-Pal-donasjon ble avvist, eller din abonnementsdonasjon ble avvist, venligst kontakt Pay-Pals kundeservice for videre informasjon. Du kan også ringe til Pay-Pal med nummeret 402-935-2050, eventuelt på 888-221-1161 hvis du er i USA. Noen vanlige problemer inkluderer:

  • Pay-Pal trenger for noen betalinger at man har en reserve-betalingsmåte; dette er vanlig hvis man har brukt mye penger på kontoen nylig. Prøv å legg til en betalingsmåte til på Pay-Pal for å løse problemet.
  • PayPal vil noen ganger gi en feilmelding som sier at de ikke kan prosessere transaksjonen fordi du er i et gitt land. Det er vanlig at denne meldingen blir gitt feil, og at Pay-Pal faktisk bare trenger mer informasjon fra deg. Ta kontakt med Pay-Pals kundeservice og se om de kan finne problemet. Dette problemet er spesielt vanlig i Asia og Oceania.
  • Vær oppmerksom på at på grunn av disse lands lover, så kan vi ikke ta imot Pay-Pal-donasjoner fra Japan og Singapore.

Jeg fikk en feilmelding, men det ble trukket penger fra kortet mitt eller Pay-Pal-en min.

  • Hvis du fikk en feilmelding som sa at din donasjon ikke ble akseptert elle prosessert, så betyr det at Wikimedia Foundation ikke kunne prosessere den. Vennligst kontakt oss på problemsdonating@wikimedia.org for mer informasjon. Ikke skriv kortnummeret ditt i e-posten.
  • Det kan være at banken din sier at transaksjonen gikk gjennom, siden det ble trukket penger fra kontoen din. Dette er vanlig prosedyre, og pengene burde være på kontoen din igjen etter tre til fem dager hvis transaksjonen ikke gikk gjennom. Hvis du vil prøve å donere igjen, så kan du besøke denne siden for alle måtene du kan donere på.

Hvorfor tar ikke donasjonen informasjonen min?

Pass på at du bruker den nyeste versjonen av nettleseren din, at du har JavaScript skrudd på, og at du ikke har blokkert siden. Pass også på at du har skrevet all informasjonen riktig, sjekk at du har skrevet kortnummeret ditt riktig og e-post-adressen din riktig. Pass på at det ikke er noen unødvendige mellomrom i noen av feltene.

Hvorfor fikk jeg et varsel om ugyldig eller utdatert sertifikat da jeg prøvde å donere?

Du trenger ikke bekymre deg om du får en advarsel om ugyldig/utdatert sertifikat. Det skyldes sannsynligvis at nettleseren din er utdatert. For å best mulig sikre dine opplysninger, anbefaler vi at du oppdaterer til en nyere versjon, eller bytter til en annen nettleser.

Hvorfor ser jeg ikke min valuta eller mitt land i donasjonsskjemaet?

Donasjonsbanneret du trykket på er satt opp for å finne din lokasjon basert på din IP-adresse. Noen donerere får problemer med dette, siden IP-adressen de har ikke reflekterer det landet de faktisk er i. Dette er ofte er problem for de som reiser ofte. Hvis du har problem med dette, den en e-post til donate@wikimedia.org. Skriv hvilket land du er i og valutaen du vil betale med, så vil vi sende deg en lenke til en donasjonsside som skal virke.

Hvordan kan jeg oppdatere eller kansellere min periodiske donasjon?

For instruksjoner på slike betalinger, se denne siden.

Fortsatt problemer?

Donasjonsteamet vårt er veldig lite, så vær sikker på at du har lest gjennom alle de vanlige spørsmålene over. Se også OSS-siden. Hvis problemet ditt enda ikke har blitt løst, så send en e-post til donate@wikimedia.org. La oss vite hvilken nettleser og donasjonslenke du bruker. Gi også en beskrivelse an problemet, og gjerne et skjermbilde.