Election candidates 2006/Ross.Hedvicek/Nl

Ross.HedvicekEdit

Gebruikersnaam Ross.Hedvicek
Echte naam Ross Hedvicek
Locatie nabij Tampa, Florida
Leeftijd ouder dan 50 jaar
Gebruikerspagina's http://en.wikipedia.org/wiki/User:Ross.Hedvicek en http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Rosta (http://cs.wikipedia.org/wiki/Ross_Hedvicek)
Wikimediamedewerker sinds Onder deze echte naam sinds maart 2006, anders sinds begin 2004, op de Tsjechische Wikipedia sinds 1 januari 2006.
Projecten waarin ik deelneem de Engelstalige Wikipedia
Talen waarin ik deelneem Engels, Tsjechisch, Kroatisch
Links naar de overzichten "Bijdragen gebruiker" http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Contributions/Ross.Hedvicek and http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Speci%C3%A1ln%C3%AD:Contributions&offset=20060101171538&limit=50&target=Rosta
Je kandidaatstellingsverklaring Ik denk dat er enkele ernstige problemen zijn in het beheren van Wikipedia en ik ben bereid (als ik verkozen word) om deze problemen op te lossen. Ik ben kandidaat voor de Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation. Ik wil niets drastisch veranderen, maar de huidige situatie verbeteren. Bijvoorbeeld ben ik me bewust van gevallen van grof machtsmisbruik op enkele takken van Wikipedia in andere talen in Oost-Europa. Ik heb de aandacht van de Raad gevestigd op deze problemen, maar de Raad heeft geen actie ondernomen. Dat kwam niet doordat ze zich niet bewust waren van het probleem maar omdat de taalbarrière hen verhinderde redelijke beslissingen te nemen en mogelijks door gebrek aan kennis van de geschiedenis, realiteiten en van het leven aan die kant van de wereld. Ik ben meer dan gekwalificeerd om deze situatie recht te zetten.

Mijn verkiezingsslogan is: Deze onzin moet stoppen, stem voor mij, het is je kans op verandering. Ik heb een reputatie hoog te houden!

Voor vragen, voeg die hier toe mijn overlegpagina op meta