Election candidates 2006/Cimon Avaro/Hu

Cimon AvaroEdit

Felhasználónév Cimon Avaro
Valódi név Jussi-Ville Heiskanen
Lakhely Helsinki, Finlande
életkor 40 és fél
Felhasználólapok kapcsolatok: en, fi (főleg de van más is tucatjával)
Csatlakozási dátum 2003 április 13 (anonimusz szerkesztő néhány nappal előbb)
Projektek en-wikipedia, fi-wikipedia, en-wikiquote (kisebb mértékben: scots-wikipedia, simple-wikipedia és interwiki kapcsolat révén egy tucatnyi más nyelven is)
Nyelvhasználat finn, angol, skót
Hozzájárulás kapcsolat: En-wikipedia, Fi-wikipedia, En-Wikiquote, Meta
Megválasztás célja Legnagyobb feladatunk a WMF (=WMA Wikimedia Alapítvány) Tanácsa és a projektek felhasználói között fennálló hasadékot áthidalni. Ennek érdekében a legnagyobb mértékű személyes megközelíthetőséget ajánok fel mindenkinek, időm és nyelvtudásom maximális alkalmazásával e-mail (cimon_avaro@yahoo.co.uk), vagy IRC útján (majdnem állandóan itt vagyok), de postázási listákon is jelen van a címem. A nekem küldött levelek egyenkénti elolvasásán és megválaszolásán kivül külön is kapcsolatba fogok lépni azokkal akik dícséretreméltó munkát végeznek a közösség számára

Eddigi tevékenységem a Wikimédián Főleg a Wikipédia angol tagozatán dolgozom. A hu :Ne harapd le az újoncok fejét utasításszerű cikk az én kezdeményezésemre készült, valamint a ‘Nagymosás’ projekt is, amiben Stevertigo és Angela is segédkeztek.

Előző választások alkalmával jó fiú voltam, nem törtem sok borsot a többi kandidánsok orra alá. Most valódi csata lesz, hogy tényleg a a legmegfelelőbb kandidáns legyen megválasztva.

A jövőt illetően Nézetem szerint a Wikipédia projekt nem évtizedekig de évszázadokig is fennmarad. A mai apró civakodás háttérbe kerül amint a Wikipedia egyre nagyobb, majd domináns szerepet kap az Interneten. A vezetőség feladata, hogy a felsorolt, mienkhez hasonó nemes célkitűzésű szervezetekkel szoros kapcsolatot tartson : EFF (Elektromos Határ Alapítvány) az FSF (Ingyenes Szoftver Alapítvány) az SFLC ( Ingyenes Szoftver Törvény Központ) és a Creative Commons (Alkotó Közös) Link ezekhez angolul: EFF, FSF, SFLC, Creative Commons

Kérdések link: User:Cimon_Avaro/Candidacy_2006