Election candidates 2006/AaronSw/Hu

AaronSwEdit

-Jelentkezés alátámasztva.--BradPatrick 15:05, 28 August 2006 (UTC)


Felhasználónév AaronSw
Valódi név Aaron Swartz
Lakhely Cambridge, Massachusetts, USA
életkor 19
Felhasználólapok en:User:AaronSw
Csatlakozási dátum használat 2001 óta, szerkesztés 2003 óta
Projektek en.wikipedia, en.wikisource, en.wikiquote
Nyelvhasználat elsődlegesen angolul
Hozzájárulás en.wikipedia, en.wikisource, en.wikiquote, en.wikinews, meta.wikimedia, wikimania2006
Megválasztás célja Január óta a Wikipédia forgalma több mint kétszeresére nőtt, a munkakívánat is, ezzel arányosan, úgy hogy a forgalommal a szervezetnek is nőnie kell. Szavazatodat kérem, hogy képviselhessem a közösséget ebben az átmeneti időszakban.

Egyöttműködés.Olvasóinkat szerkesztőségre, szerkesztőinket irányadóságra, irányadóinkat a Tanács napirendjeinek előíróira kell buzdítani. A Tanács tagjainak kötelessége az, hogy a közösség véleményét a teendőkről meghallgassák és tevékenységük eredményeiről azokat értesítsék.

Újítás. A szoftver igen fontos, aminek a haladással lépést kell tartania; a fejlesztőket olyan irányba kell terelni munkájukkal ami a közösség kívánalmainak megfelel.

Növekedés en:Alexa szerint az összes web látogatóknak 5%-a megnézi a Wikipédiát. Szép szám, de a többi 95% is jó sok egyént jelent. Irígylésre méltó állapot a vezetőknek, a világ minden táján és a tevékenység minden terén, de mégis, részletes feladataink végrehajtásával egyetemben állandóan szem előtt kell tartanunk a végső célt: szoros együttműködés, hogy minden egyes ember minden korlátozás nelkül hozzájuthasson az emberi tudás hatalmas tárházához. Bővebben lásd itt

Rólam többet: link: en:About me: Több mint 6 évvel ezelőtt írtam az első Internet programomat (theinfo.org) ami egy Wikipédiával azonos idea volt, de ami nem volt sikeres. Tovább fáradoztam míg, mint társ, hozzájárulhattam az en:RSS első változatának kifejlesztéséhez. Ezután az en:Semantic Web-en és az en:Creative Commons-on dolgoztam, az utóbbiakban pedig az en:Reddit társas szerkesztője lettem, ami nagy sikert aratott az en:Alexa szerint).

Kérdések angolul: en:User talk:AaronSw