Caracterului confidențial al neexpunerii informațiilor confidențiale publicului larg/Cum să semnez

This page is a translated version of the page Confidentiality agreement for nonpublic information/How to sign and the translation is 81% complete.
Outdated translations are marked like this.
Doriți să ajutați cu traducerea? Traduceți mesajele lipsă.

Această pagină prezintă pașii pe care trebuie să vă urmați pentru a semna acordul de confidențialitate pentru informațiile private pentru a respecta politica privind accesul la informații cu caracter nepublic. După cum se menționează în politică, aceasta este o cerință pentru anumite grupuri de voluntari Wikimedia care au acces la informații non-publice. Exemple de voluntari care sunt obligați să semneze acest acord includ voluntarii OTRS, verificatorii, supraveghetorii și stewarzii.

Background

Fundația Wikimedia a aprobat o nouă Politică de acces la datele personale nepublice pe 6 noiembrie 2018. Politica anterioară a rămas în vigoare până pe 15 noiembrie 2018 când au intrat în vigoare procesele cerute de noua politică.

Începând cu acea dată voluntarii afectați de această politică au primit un anunț inițial asupra necesității semnării acordului de confidențialitate până pe 13 februarie 2019 pentru a avea în continuare acces la date private.

Voluntarii aprobați pentru accesul la informații neoficiale după 15 septembrie 2015 trebuie să semneze acordul de confidențialitate înainte de a-și primi accesul.

Pasul 1: Creați un cont Phabricator

Cum se creează contul dvs. Phampator cu contul dvs. Wikimedia. (Engleză)
Cum să completați profilul dvs. de Phabricator. (Engleză)

Mai multe informații: Ajutor pentru Phabricator pe MediaWiki.org

Semnarea acordului de confidențialitate pentru informațiile care nu sunt publice se realizează și se urmărește cu ajutorul lui prin Legalpad pe Phabricator.

Pentru a semna acordul de confidențialitate, trebuie să configurați un cont Phampator (dacă nu aveți deja unul):

 1. Asigurați-vă că sunteți autentificat(ă) în Wikimedia.
 2. Accesați pagina de conectare Phabricator.
 3. Faceți clic pe butonul de floarea-soarelui care afișează "Conectați-vă sau înregistrați - MediaWiki" (engleză: "Login or Register - MediaWiki")
 4. Aprobați conexiunea cu MediaWiki.org când vi se solicită acest lucru.

Phabricator vă va cere un nume de utilizator (nu poate include caractere non-latine precum العَرَبِيةُ sau 中华民族). Când este posibil, utilizați numele de utilizator Wikimedia. De asemenea, este necesară o adresă de e-mail, dar nu este afișată altor utilizatori.

 1. Dați click pe Profil (în partea dreaptă sus)> Editați profilul și setați-vă și Cunoscut ca (de exemplu, numele dvs. complet) pentru a vă facilita căutarea și identificarea acordului.

Mergeți la pagina de ajutor Phabricator de pe MediaWiki.org pentru mai multe informații despre configurarea, configurarea și utilizarea contului dvs. Phabricator.

Pasul 2: Revizuirea acordului de confidențialitate în limba maternă (dacă este disponibilă)

Înainte de a semna acordul de confidențialitate, citiți acordul în limba dvs. maternă (dacă este disponibilă) pentru a vă asigura că înțelegeți pe deplin ceea ce sunteți de acord.

NOTĂ: Documentul declară în mod intenționat X (de) ani, deoarece documentele semnate efectiv pot spune fie 16 ani sau 18 ani, în funcție de rolul persoanei care o semnează. Documentele pe care voluntarii le semnează reflectă vârsta corectă pentru acest document specific.

Pasul 3: Semnați acordul de confidențialitate pe Phabricator

Pentru a semna acordul de confidențialitate folosind Legalpad pe Phabricator:

 1. Asigurați-vă că sunteți conectat(ă) la Phabricator.
 2. Mergeți la acordul corespunzător pe Legalpad-ul de Phabricator.
   • NOTĂ: Utilizatorii care au acces atât la OTRS, cât și la alte instrumente, cum ar fi CheckUser sau Oversight, vor trebui să semneze ambele acorduri.
 1. Revedeți acordul din nou pentru a vă verifica înțelegerea.
 2. Verificați că numele dvs. apare în caseta de introducere "Nume" din secțiunea "Acceptați și semnați documentul" din partea de jos a acordului.
 3. Alegeți caseta "Sunt de acord cu termenii de mai sus".
 4. Faceți clic pe butonul "Sign Document".

Completare

Acordul de confidențialitate generală pentru informațiile ne-publice este prelucrat de către Fundația Wikimedia. Odată ce acordul a fost procesat de către Fundație, acordurile de urmărire a afișierului din Meta-Wiki vor fi actualizate de către Fundația Wikimedia pentru a indica faptul că numele dvs. de utilizator a fost de acord (numele dvs. real nu va fi menționat, decât dacă este numele dvs. de utilizator).

Acordul de confidențialitate al utilizatorilor OTRS pentru informația care nu este public este procesat de administratorii OTRS. După ce acordul dvs. a fost procesat de administratorii OTRS, acordurile de urmărire a afișierului din wiki-ul privat OTRS vor fi actualizate de administratorii OTRS pentru a indica faptul că numele dvs. de utilizator a fost de acord (numele dvs. real nu va fi menționat, cu excepția cazului în care este și numele dvs. de utilizator) .

Vă mulțumim că ați completat acești pași. Sunteți legal legat de acordul de confidențialitate pentru informațiile care nu sunt publice și aveți posibilitatea de a accesa informații ne-publice.