Community Wishlist Survey 2020/Invitation/mk

This page is a translated version of the page Community Wishlist Survey 2020/Invitation and the translation is 100% complete.
Magic Wand Icon 229981 Color Flipped.svg

Испитување на желбите на заедницата 2020 сега е отворен! Со ова испитување, заедниците решаваат на што треба да работи екипата „Техничари на заедницата“ во текот на следната година. Препорачуваме секому да поднесува свои предлози со рок до 11 ноември, или пак да коментира на постоечките предлози со цел да ги подобриме.

Годинава се задржуваме исклучиво на помалите проекти (т.е. Викикниги, Викиречник, Викицитат, Викиизвор, Викиуниверзитет, Викивидови, Википатување и Викивести). Сакаме да им помогнеме на овие проекти и да направиме суштински подобрувања за разновидни заедници. Ако членувате во некој од наведените проекти, би ве замолиле да учествувате во испитувањето! За да поднесувате предлози, погледајте ги напатствијата на испитната страница. Предлозите можете да ги пишувате на било кој јазик, а ние ќе ги преведеме. Ви благодариме и со нетрпение чекаме да видиме што сте предложиле!