Undersökning: Gemenskapens önskningslista/Uppdateringar/Prata med oss

This page is a translated version of the page Community Wishlist Survey/Updates/Talk to Us and the translation is 100% complete.

Prata med gemenskapens tech-team 19 januari 2022

 

Läs detta på ett annat språkPlease help translate to your language

Hello

Vi här i teamet som arbetar med gemenskapens önskelista bjuder in dig till ett online-möte med oss. Det kommer äga rum den 19 januari (onsdag), 18:00 UTC på Zoom, och kommer hålla på i ungefär en timme. Detta externa system omfattas inte av WMF:s integritetspolicy. Klicka här för att delta.

Agenda

  • Ta med utkast till dina förslag och prata med en medlem av Community Tech-arbetslaget om dina frågor på hur man kan förbättra förslaget.

Format

Mötet kommer inte spelas in eller streamas. Anteckningar utan attribuering kommer tas och offentliggöras på Meta-Wiki. Presentationen (alla punkter i agendan förutom frågorna och svaren) kommer föras på engelska.

Vi kan svara på frågor som ställs på engelska, franska, polska, spanska, tyska och italienska. Skulle du vilja ställa frågor i förväg kan du göra det på undersökningens diskussionssida eller skicka dem till sgrabarczuk@wikimedia.org.

Natalia Rodriguez (Community Tech teamledaren) kommer hålla i mötet.

Inbjudningslänk

Hoppas vi ses!