Community Wishlist Survey/Updates/Talk to Us/nl

This page is a translated version of the page Community Wishlist Survey/Updates/Talk to Us and the translation is 100% complete.

Overleg met de technische gemeenschap 19 januari 2022

 

Dit bericht in een andere taal lezenPlease help translate to your language

Hello

Wij, het team dat aan de wensenlijst van de gemeenschap enquête werkt, nodigen u uit om een online ontmoeting met ons te hebben. Het zal plaatsvinden op 19 januari (woensdag), 18:00 UTC op Zoom, en zal een uur duren. Dit externe systeem is niet onderworpen aan het Privacybeleid van de WWMF. Klik hier om deel te nemen.

Agenda

  • Breng concepten van uw voorstellen mee en praat met een lid van het Tech team van de Gemeenschap over uw vragen over hoe het voorstel te verbeteren

Formaat

De bijeenkomst zal niet worden opgenomen of gestreamd. Notities zonder naamsvermelding worden genomen en gepubliceerd op Meta-Wiki. De presentatie (alle punten van de agenda, behalve de vragen en antwoorden) zal in het Engels worden gegeven.

Wij kunnen vragen beantwoorden in het Engels, Frans, Pools, Spaans, Duits en Italiaans. Als u vooraf vragen wilt stellen, voeg ze toe aan deze discussiepagina of stuur ze naar sgrabarczuk@wikimedia.org.

Natalia Rodriguez (de Community Tech manager) zal deze bijeenkomst organiseren.

Uitnodiging

Tot ziens!