Enquesta de Desitjos de la Comunitat/Actualitzacions/Talk to Us

This page is a translated version of the page Community Wishlist Survey/Updates/Talk to Us and the translation is 100% complete.

Trobada amb Tecnologia Comunitària del 19 de gener de 2022

 

Llegiu aquest missatge en una altra llenguaPlease help translate to your language

Hello

L'equip que treballa en l'Enquesta de Desitjos de la Comunitat ens agradaria convidar-vos a una trobada en línia amb nosaltres. Tindrà lloc el 19 de gener (dimecres), 18:00 UTC a Zoom i durarà una hora. Aquest sistema extern no està subjecte a la política de privadesa de la WMF. Feu clic aquí per unir-vos-hi.

Ordre del dia

  • Porteu esborranys de les teves propostes i parleu amb un membre de l'equip de Tecnologia Comunitària sobre les teves preguntes sobre com millorar la proposta.

Format

La videoconferència no es gravarà ni es reproduirà en directe. Les notes sense atribució es prendran i es publicaran a Meta-Wiki. La presentació (tots els punts de l'ordre del dia excepte les preguntes i respostes) es farà en anglès.

Podem respondre preguntes en anglès, francès, polonès, castellà, alemany i italià. Si voleu enviar prèviament algunes preguntes, afegiu-les a la pàgina de discussió de l'Enquesta de Desitjos de la Comunitat o envieu-les a sgrabarczuk@wikimedia.org.

Natalia Rodriguez (directora de Tecnologia Comunitària) acollirà aquesta trobada.

Enllaç d'invitació

Esperem veure-us!