Категорија:Википедиина образовна програма

This page is a translated version of the page Category:Wikipedia Education Program and the translation is 100% complete.

Страници поврзани со програмата на Фондацијата Викимедија и нејзините подружници предвидена да ја унапредува употребата на Википедија и сродните проекти во просветата и соработка со нејзините чинители.

Погледајте ја и посебната страница Образование на викито „Досег“.

There are no pages or files in this category.