Категорија:Разгласници

This page is a translated version of the page Category:Noticeboards and the translation is 100% complete.

Во категоријава се собираат страниците што прикажуваат кратки прегледи на соопштенија, како што се скорешните промени, напредокот на тековни активности и списоците за сработување, предлози, гласови и одлуки и тн.

Овие разгласници често се ставаат на порталите за разни проектни теми, но во позбиен облик без поединости и измешано со остатокот од порталот. Им се препорачува на корисниците да ги следат измените на попроста страница што ги наведува само самите соопштенија (по можност со прелистлива историја или хронологија), со поподробни показатели за состојбите и распоредено во привлечен изглед.

Subcategories

This category has only the following subcategory.