Категорија:Појаснување

This page is a translated version of the page Category:Disambiguation and the translation is 100% complete.

Тука се заведени страниците за појаснување на Мета. Ставете {{Disambig}} или {{Disambiguation}} на крајот од страницата за да ја означите како појаснителна.

За да дознаете повеќе за овој концепт, погледајте ги појаснителните страници на Википедија. Правилата за појаснување на Мета може да се разликуваат. Најважно е да можете последно да го најдете она што го барате.

This category currently contains no pages or media.