Open main menu

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Warning3/mk

Изборите се во тек. Гласовите се прифаќаат најдоцна до 23:59 10 август 2009 (UTC).
Преведувањето на изјавите на кандидатите продолжува.