Open main menu

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Warning3/jv

Pamilihan wis diwiwiti. Swara ditampa nganti jam 23:59 tanggal 10 Agustus 2009 (UTC).
Panerjemahan saka pratelan calon isih lumaku.