Open main menu

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Vote interface/sr

TitleEdit

Избори за Одбор 2009.

Jump textEdit

This vote will be conducted on servers operated by SPI. Click the button below to be transferred to the vote server.

IntroductionEdit

Добродошли на Изборе за Викимедијин Одбор повереника 2009. Гласамо за три особе која треба да представљају заједницу сарадника различитих Викимедијиних пројеката. Те особе ће помоћи у обликовању будућег правца којим ће Викимедијини пројекти ићи, како појединачно тако и као скуп, и представљаће ваше интересе и бриге Одбору повереника. Одлучиваће, такође, о начинима прикупљања средстава и расподели прикупљеног новца.

Молимо вас да пре гласања пажљиво прочитате изјаве кандидата и одговоре на постављена питања. Сваки од кандидата је цењени корисник који је значајном количином времена и напора допринео томе да ови пројекти буду пријатно окружење посвећено стремљењу ка, и слободној дистрибуцији људског знања.

Молимо вас, рангирајте кандидате сходно вашој наклоности уписивањем броја поред квадратића (1 = фаворит, 2 = други по реду, ...). Можете назначити и исту наклоњеност према више од једног кандидата, а можете и оставити кандидате нерангиранима. Узима се претпоставка да сте наклоњенији свим рангираним кандидатима више него свим нерангираним, као и да сте подједнако индиферентни према свим нерангираним кандидатима.

Победник избора ће бити добијен применом Шулцовог метода. За више информација погледајте званичне странице избора.

За више информација види: