Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Vote interface/da

'Valget sluttede den 10. august 2009. Stemmer accepteres ikke længere. '
Resultaterne blev annonceret den 12. august 2009.
Valget til Board of Trustees 2009
Organisation

TitleEdit

Valget til Bestyrelsen 2009

Jump textEdit

Denne stemme vil blive udført på serverne styret af SPI. Klik på knappen nedenfor for at gå videre til afstemningsserveren.

IntroductionEdit

Velkommen til 2009-valget for Wikimedias bestyrelse. Vi skal have valgt tre personer, der skal repræsentere brugermiljøet i de forskellige Wikimedia-projekter. De skal hjælpe med at bestemme den fremtidige retning, Wikimedia-projekterne skal bevæge sig i, hver for sig og samlet, og repræsentere dine interesser og bekymringer over for Wikimedias bestyrelse. De tager også stilling til hvilke metoder, der skal benyttes for at indsamle penge, samt hvordan disse skal fordeles.

Læs venligst kandidaternes holdninger grundigt, samt deres svar på spørgsmål, før du stemmer. Hver af kandidaterne er respekterede brugere, som har bidraget med en væsentlig mængde tid og energi for at give projekterne et indbydende miljø, der er dedikeret til omsorg for og fri deling af menneskets viden.

Vurdér kandidaterne i rangorden i forhold til dine ønsker ved at tilføje et tal ved siden af valgboksen (1 = foretrukken kandidat, 2 = næstforetrukken kandidat, og så videre). Du må godt vurdere flere kandidater til samme tal, og du behøver ikke at vurdere alle kandidater. Det antages, at du foretrækker enhver vurderet kandidat frem for en kandidat, du ikke har vurderet, samt at du ikke har nogen holdning til forskellen mellem eventuelle ikke-vurderede kandidater.

Vinderen af valget vil blive beregnet ved hjælp af Schulze-metoden. For yderligere informationer, se de officielle sider for valget.

For mere information: