Open main menu

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Vote interface/ca

TitleEdit

Les eleccions 2009 al Consell d'administració

Jump textEdit

Aquesta votació es durà a terme als servidors de SPI. Feu clic al botó següent per anar al servidor de la votació.

IntroductionEdit

Benvinguts a les eleccions 2009 al Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia. Estem votant tres persones que representaran la comunitat d'usuaris dels diversos projectes de Wikimedia. Aquells que surtin elegits ajudaran a determinar la direcció futura que prendran els projectes Wikimedia, individualment i com a grup, i representaran els vostres interessos i preocupacions al Consell d'Administració. Aquests també decidiran la manera de generar ingressos que permetin el sosteniment de la Fundació i decidiran a què es destinen aquests diners.

Si us plau, llegiu les presentacions dels candidats i les seves respostes a les preguntes que els han plantejat abans de votar. Cadascun dels candidats és un usuari respectat, que ha destinat un temps i un esforç considerable a millorar aquests projectes i convertir-los en un entorn acollidor dirigit al foment de la lliure distribució del coneixement humà.

Per a votar, ordeneu els candidats segons les vostres preferències introduint un nombre a la caixeta del costat (1 = candidat preferit, 2 = segon favorit, ...). Podeu donar la mateixa posició de preferència a més d\'un candidat i també podeu deixar candidats sense número de posició. S'assumeix que preferiu els candidat ordenats als que heu deixat sense ordenar i que l'ordre entre els candidats no marcats us és indiferent.

Els guanyadors de la votació es calcularan segons el mètode de Schulze. Per a més informació de la seva aplicació i els mètodes de desempat consulteu les pàgines oficials de les eleccions.

Per a més informació, vegeu: