Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Vote interface/ca

L'elecció es va acabar el 10 d'agost del 2009. No s'accepten més vots.
Els resultats va ser publicats el 12 d'agost del 2009.
Eleccións al Consell, 2009
Organització

TitleEdit

Les eleccions 2009 al Consell d'administració

Jump textEdit

Aquesta votació es durà a terme als servidors de SPI. Feu clic al botó següent per anar al servidor de la votació.

IntroductionEdit

Benvinguts a les eleccions 2009 al Consell d'Administració de la Fundació Wikimedia. Estem votant tres persones que representaran la comunitat d'usuaris dels diversos projectes de Wikimedia. Aquells que surtin elegits ajudaran a determinar la direcció futura que prendran els projectes Wikimedia, individualment i com a grup, i representaran els vostres interessos i preocupacions al Consell d'Administració. Aquests també decidiran la manera de generar ingressos que permetin el sosteniment de la Fundació i decidiran a què es destinen aquests diners.

Si us plau, llegiu les presentacions dels candidats i les seves respostes a les preguntes que els han plantejat abans de votar. Cadascun dels candidats és un usuari respectat, que ha destinat un temps i un esforç considerable a millorar aquests projectes i convertir-los en un entorn acollidor dirigit al foment de la lliure distribució del coneixement humà.

Per a votar, ordeneu els candidats segons les vostres preferències introduint un nombre a la caixeta del costat (1 = candidat preferit, 2 = segon favorit, ...). Podeu donar la mateixa posició de preferència a més d\'un candidat i també podeu deixar candidats sense número de posició. S'assumeix que preferiu els candidat ordenats als que heu deixat sense ordenar i que l'ordre entre els candidats no marcats us és indiferent.

Els guanyadors de la votació es calcularan segons el mètode de Schulze. Per a més informació de la seva aplicació i els mètodes de desempat consulteu les pàgines oficials de les eleccions.

Per a més informació, vegeu: