Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Email/mk

Почитуван кориснику $username,

Квалификувани сте да гласате на изборите за членство на Одборот на доверители на Викимедија 2009, кој раководи со проекти како $activeproject. Одборот на доверители е одлучувачки орган кој е конечно одговорен за долгосежната одржливост на Фондацијата, па затоа целиме кон што пошироко учество во овој избор.

За повеќе информации, погледајте http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2009/mk . Ако сакате во иднина да не добивате известувања, тогаш додадете си го корисничкото име на http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list .