Open main menu

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Email/jv

Halo $username,

Panjenengan kagungan hak swanten kanggé maringi swanten wonten ing pamilihan Dewan Pengawas Wikimedia Foundation 2009, ingkang ngoperasèkaken proyèk-proyèk kados $activeproject. Dewan Pengawas punika badan ingkang tanggel waler dhumateng kamajengan Wikimedia Foundation, saéngga kita sanget ngurmati urun rembag ingkang dipunparingaken ing pamilihan punika.

Kanggé informasi langkung jangkep, mangga mirsani http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2009/jv. Manawi panjenengan mboten kersa nampi pratélan kados punika malih ing mangsa ngajeng, mangga daftarken asma panganggé panjenengan ing http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list.