Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Mindspillage/nb

User:MindspillageEdit

Bruker Mindspillage
Virkelig navn Kathleen Walsh
Sted Herndon, Virginia, USA (en forstad til Washington DC)
Alder 24
Brukersider en.wikipedia, en.wikinews, meta, foundation
Wikimedia-bruker siden Juni 2004
Prosjekter jeg bidrar på Engelsk Wikipedia, engelsk Wikinews, Meta, begrenset deltagelse på forskjellige andre prosjekter
Språk jeg bidrar på Engelsk, grunnleggende spansk
Lenke til bidragsside en.wikipedia, en.wikinews, meta
Min kandidaturuttalelse Jeg fant Wikipedia i 2004 og begynne i stillhet å skrive om klassisk mjusikk, mens jeg undret meg over hva slags gal person det var som brukte så mye tid på det. Et år senere var jeg på OTRS, var pressekontakt, og en av grunnleggerne av Communications Committee; jeg ble så utpekt til styret i desember 2006.

Jeg studerer for tiden jus, og er i staben for et jus- og økonomitidsskrift. Jeg hospiterer på et ideelt nettbasert jusutdanningsprosjekt, og er klassisk musiker.

Mens jeg har sittet i styret har jeg arbeidet med saker som lisenspolitikk, fremme av fritt innhold og fri kultur, publisitet og strategiske avgjørelser som varemerkepolitikk og partnerskap; jeg håper å kunne fortsette å jobbe med noen av disse sakene utover den korte tiden jeg allerede har sittet i styret.

Det jeg er interessert i er at styret jobber med et langsiktig syn på sin misjon i tankene, og ikke gjør handlinger som kan kompromittere WMFs fremtid. For å gjøre dette må vi ha et klart bilde av våre verdier og hva vår misjon er, og vi må opprettholde vårt engasjement for å være en fri ressurs slik at innholdet ikke trenger WMF for å overleve. Utover dette kan jeg tenke meg at vi søker partnerskap med likesinnede organisasjoner for å videreføre vår misjon utover det Wikimedia kan oppnå.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Mindspillage/questions