Open main menu

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Ausir/nb

User:AusirEdit

Bruker Ausir
Virkelig navn Paweł Dembowski
Sted Głogów, Polen
Alder 24
Brukersider User:Ausir, w:pl:user:Ausir, w:en:user:Ausir, commons:user:Ausir
Wikimedia-bruker siden Februar 2004
Prosjekter jeg bidrar på Jeg er for det meste aktiv på polsk Wikipedia, engelsk Wikipedia og Commons, men jeg har også redigert på andre polske og engelske prosjekter og på noen andre språk.
Språk jeg bidrar på Jeg snakker flytende polsk og engelsk, og kan grunnleggende russisk og tysk.
Lenke til bidragsside pl.wikipedia, en.wikipedia, meta, commons
Min kandidaturuttalelse Jeg har bidratt til Wikipedia og andre Wikimedia-prosjekter siden februar 2004, og har utført mer enn tyve tusen redigeringer (for det meste) på polsk og engelsk Wikipedia og Commons. Jeg er admin på alle tre, CheckUser på polsk Wikipedia, byråkrat på Commons og Wikimedia-steward. Jeg var en av grunnleggerne av Wikimedia Polska Association. For å være ærlig har jeg vært mindre aktiv på Wikimedia-prosjekter de siste månedene, men jeg ser frem til å ta opp aktiviteten igjen.

For tiden studerer jeg markedsføring og forretningsdrift ved Wrocław universitet for økonomi, og arbeider som frilans-oversetter mellom engelsk og polsk (jeg har hatt oppdrag for Microsoft og Adobe).

Jeg vil at Wikipedia fortsatt skal være åpent og fritt, hvilket betyr at jeg støtter begrensninger i bruken av ikke-fritt materiale (f.eks. fair use-bilder) til et minimum. Jeg støtter også generelt Wikipedias søsterrprosjekter, men på den annen siden mener jeg at noen av dem var dårlige ideer fra begynnelsen av, så jeg synes ikke alle fortjener like mye oppmerksomhet. Jeg er sterk tilhenger av flerspråklighet og støtte til lokale samfunn og å få flere mennesker utenfor USA og Vest-Europa til å engasjere seg i Wikimedia-saker.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Ausir/questions