Admin activity review/2013/Notice to inactive right holders/nl

Uw beheerdersstatus

edit

Hallo. Ik ben een steward. Een nieuw beleid met betrekking tot het verwijderen van "uitgebreide rechten" (moderator, bureaucraat, etc.) is recentelijk bij consensus aangenomen door de gemeenschap. Volgens dit beleid beoordelen de stewards de activiteit van moderators op wiki's zonder een eigen inactiviteitsregel.

U voldoet aan de inactiviteitscriteria (geen aanpassingen en geen logboekacties gedurende 2 jaar) op xxwiki, waar u moderator en/of bureaucraat bent. Omdat xxwiki geen eigen regels heeft om beheerders te beoordelen, zijn de globale regels van toepassing.

Als u uw rechten wenst te behouden, dan moet u de gemeenschap van de wiki aangeven dat de stewards u deze informatie hebben gestuurd over uw inactiviteit. Als de gemeenschap hierover een discussie voert en daarin aangeeft dat zij wil dat u uw rechten behoudt, neemt u dan alstublieft contact op met de beheerders op m:Stewards' noticeboard, en verwijs daarbij naar de discussie van de lokale gemeenschap, waar zij hun wens om uw rechten te behouden hebben geuit.

Wij stewards zullen de antwoorden evalueren. Als er na ongeveer een maand nog steeds geen antwoord komt, dan zullen we doorgaan met het verwijderen van uw uitgebreide rechten. In geval van twijfel, zullen we de antwoorden evalueren en zullen een beslissing terugkoppelen naar de lokale gemeenschap voor hun commentaar en beoordeling. Als u nog vragen heeft, neemt u alstublieft contact op via m:Stewards' noticeboard

Vriendelijke groet, (handtekening).