Admin activity review/2013/Notice to communities/ro

Comment Note: This notice will be sent to wikis listed on Admin activity review/2013/Data#Wikis with inactive rights holders which are not marked as exempt there.

IMPORTANT: Revizualizare activitate administratoriEdit

Bună ziua. O nouă politică care este despre destituirea „funcțiilor mari„ (administrator, birocrat, etc) a fost recent adoptată de comunitățile globale (comunitatea dumneavoastră a primit un mesaj despre discuția care a avut loc). După politica aceasta, stewards revizualizează activitatea administratorilor la wiki mai mici. La cea mai bună cunoștință a noastră, wiki al dumneavoastră nu are un proces formal pentru destituirea „funcțiilor mari” de la conturi inactive. Asta înseamnă că stewards vor veni și se vor ocupa de revizualizarea activitate administratori la Wiki al dumneavoasrtră.

Am determinat că următori utilizatori sunt în criteriul de inactivitate (nici o editare sau acțiune pentru 2 ani)

  1. utilizator 1 (administrator)
  2. utilizator 2 (birocrat, administrator)
  3. utilizator 3 (birocrat)
  4. ...

Utilizatori aceștia vor primi o notificare în curând, care le spune să înceapă o discuție de comunitate dacă vor să fie reținute unele dintre permisiuni. Dacă utilizatori nu răspund, atunci vor pierde permisiunile.

Însă, dacă o comunitate ar vrea să creeze procesul revizualizări activități administratorilor care ar suspenda cea globală, trebuie să facă o altă decizie despre utilizatori inactivi cu permisiuni, dacă deja aveți o politică care am uitat-o noi notificați stewards de pe Meta-Wiki pentru ca să știm să nu venim pe wiki al dumneavoastră. Mulțumim (signature)