Admin activity review/2013/Notice to communities/nl

Comment Note: This notice will be sent to wikis listed on Admin activity review/2013/Data#Wikis with inactive rights holders which are not marked as exempt there.

Belangrijk: Beoordeling beheerdersactiviteit

edit

Hallo. Recentelijk is een nieuw beleid aangenomen over het verwijderen van "extra bevoegdheden" (beheerder, bureaucraat, enz.) door een gemeenschappelijke consensus (uw gemeenschap heeft een aankondiging van het overleg ontvangen). Volgens dit beleid worden de activiteiten van de moderators op kleinere wiki's beoordeeld door de stewards. Voor zover wij weten, heeft uw wiki nog geen formeel proces om de "extra bevoegdheden" van inactieve gebruikers te verwijderen. Dit betekent dat deze taak zo lang wordt uitgevoerd door de stewards volgens de Beoordeling beheerdersactiviteit.

We hebben vastgesteld dat de volgende gebruikers aan de inactiviteitscriteria voldoen (gedurende meer dan 2 jaar geen bewerkingen en geen logboekhandelingen hebben uitgevoerd):

  1. Gebruiker 1 (beheerder)
  2. Gebruiker 2 (bureaucraat, beheerder)
  3. ...

Deze gebruikers ontvangen binnenkort een bericht of ze een gemeenschappelijk overleg willen beginnen als ze sommige of alle bevoegdheden willen behouden. Als de gebruikers niet reageren, worden hun extra bevoegdheden verwijderd door de stewards.

Hoe dan ook, als u als gemeenschap uw eigen activiteitsbeoordelingsproces wilt opzetten dat het overkoepelende beleid vervangt, een beslissing wilt nemen over deze inactieve gebruikers of al een beleid heeft dat wij niet hebben kunnen vinden, maak dat dan bekend aan de stewards op Meta-Wiki zodat wij de beoordeling op uw wiki niet hoeven voort te zetten. Bedankt, (signature)