Σύνοψη πολιτικής για πρόσβαση σε μη δημόσιες πληροφορίες

This page is a translated version of the page Access to nonpublic personal data policy-summary and the translation is 36% complete.
Outdated translations are marked like this.

Η παρούσα είναι φιλική προς τον χρήστη σύνοψη της πολιτικής πρόσβασης σε μη δημόσιες πληροφορίες.

Αποποίηση ευθύνης: Η παρούσα σύνοψη δεν αποτελεί μέρος της πολιτικής πρόσβασης σε μη δημόσιες πληροφορίες και δεν είναι νομικό κείμενο. Είναι απλώς μια εύκολη αναφορά για την κατανόηση της πλήρους πολιτικής πρόσβασης σε μη δημόσιες πληροφορίες. Θεωρήστε το παρόν ως την φιλική προς τον χρήστη διεπαφή.

Επειδή πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητα στην κοινότητα του Wikimedia είναι ουσιαστικό ζήτημα, τα μέλη της κοινότητας με πρόσβαση σε μη δημόσιες πληροφορίες μπορούν να δημποσιεύσουν πληροφορίες μόνο υπό συγκεκριμμένες συνθήκες, όπως:

Επειδή πιστεύουμε ότι η προστασία της ιδιωτικότητας της κοινότητας του Wikimedia είναι σημαντική αξία του Wikimedia, όσοι έχουν πρόσβαση σε μη δημόσιες πληροφορίες θα πρέπει:

Επειδή εκτιμάμε τα μέλη της κοινότητας που παίζουν αυτόν τον σημαντικό ρόλο στην προστασία των ιστοτόπων του Wikimedia και των χρηστών του και θέλουμε να προστατέψουμε την ιδιωτικότητά τους, υποσχόμαστε ότι:

  • Θα κρατήσουμε απόρρητες και ασφαλείς τις πληροφορίες επικοινωνίας, της πληροφορίες ταυτότητάς τους, και το σύμφωνο εμπιστευτικότητας, και